SNS TAPIJA NA ZAJEDNIČKU IMOVINU

SNS TAPIJA NA ZAJEDNIČKU IMOVINU

Poštovane građanke i građani opštine Kovin, obaveštavamo vas da su predstavnici OO DS Kovin 19. aprila poslali molbu Opštinskoj upravi u Kovinu i Mesnoj zajednici u Deliblatu gde je traženo da nam se iznajmi jedna od prostorija MZ u Deliblatu, sa ciljem da 2. maja razgovaramo sa meštanima Deliblata o aktuelnim problemima u lokalnoj zajednici i o formiranju Mesnog ogranka Demokratske stranke u tom mestu. Molba sa pratećom dokumentacijom je uredno primljena i zavedena, ali odgovora još uvek nema. Iako je reč o našoj zajedničkoj imovini, sumnjamo da ćemo odgovor (poslednjeg radnog dana pred događaj) uopšte i dobiti, jer ga očigledno očekujemo od ljudi koji ne žele da se u Deliblatu čuje mišljenje drugačije od onog koje meštanima svakodnevno servira opštinsko i lokalno rukovodstvo Srpske napredne stranke i njenih partnera u vlasti.

OO DS Kovin apeluje na OU Kovin i na predstavnike SNS u Kovinu i Deliblatu da prema svim građanima opštine Kovin budu ravnopravni, bez obzira na različite stavove i stranačku pripadnost. Meštani Deliblata, ali i svih ostalih mesta u našoj opštini, imaju pravo da čuju sve predloge i sva rešenja za probleme sa kojima se suočavaju, od loših atarskih puteva, problema sa deponijom, do štete koju im na usevima prave krda divljih svinja i ostale krupne divljači...

Uveravamo građanke i građane opštine Kovin da Demokratska stranka umesto megalomanskih i nerealnih projekata nudi razumna, konkretna i izvodljiva rešenja. Mi sagovornike tražimo među sugrađanima, a od vladajuće stranke, u ovom slučaju, samo odgovarajući prostor za razgovor sa meštanima. Takođe, obećavamo i da ćemo vratiti dostojanstvo i dijalog u politički, ali i svakodnevni život svih nas. Obzirom da smo sprečeni da koristimo prostorije Mesne zajednice, najavljujemo da ćemo razgovor sa meštanima Deliblata organizovati uskoro ispred tih postorija, na ulici. Na kraju, ako ovih dana sretnete nekog od funkcionera Mesne zajednice Deliblato ili SO Kovin, molim vas pitajte ih da li zaista misle da SNS imaju tapiju na vašu imovinu, jer se baš tako ponašaju.

Informativna služba OO DS Kovin.